استراتژی یک مفهوم رو به تحول و تغییر پذیر می باشد. به طور کلی، مدیریت استراتژیک فرآیند برنامه ریزی، اجرا و کنترل هر پروژه ی کوچک یا کلان می باشد. تفکر استراتژیک و بازار مداری برای یک بنگاه در اصل دیدگاه مدل کسب و کار شرکت درباره رقابت پذیری ، پویایی و بی رحمی بازار و نحوه ثروت زایی آن می باشد. اساس استراتژی به شرکت کمک خواهد کرد که" انتخاب نماید چه کارهایی را نباید انجام دهد."
در اين دپارتمان خدمات متنوع ارزش افزا شامل عارضه يابي و خدمات كلينيكی کسب و کار به منظور شناسایی مسائل بازار و ارائه راهکارهای توانمند سازی در ابعاد مختلف بازار بدین شرح است:
روشهای ورود به بازار با استراتژی go-to-market، استراتژی جایابی و برندینگ، استراتژی توسعه محصولات و خدمات، سیستم ارتباطات یکپارچه بازاریابی شرکت، ساختار کانال توزیع، سیستم فروش و فرآیند ارائه خدمات، توانمند سازی پرسنل و کارشناسان بازاریابی جهت پیاده سازی و لانچ کردن محصولات و خدمات و...، در نهایت رسیدن به یک استراتژی بازاریابی درست انجام می گردد. همزمان با این موضوع شرکت مورد نظر از مشاوره های علمی و اجرایی با رویکرد بهبود عملکرد بهره مند می شود. این خدمات در چهار فاز به شرح زیر ارائه می گردد:
1. فاز پایش بازار: ابتدا محیط کسب و کار از منظر رقبا، مشتریان، شرکت و دیگر عوامل تاثیر گذار بررسی می گردد تا سطح توان شرکت و سناریوی موفق برای ورود به بازار و نیز فرصتها و تهدیدهای موجود شناسایی شود.
2. فاز بخش بندی و هدف گیری بازار: در این گام روش ورود به بازار و انتخاب بخش های جذاب و روشهای هدف گیری به همراه استراتژی ورود به بازار شناسایی و اولویت بندی خواهد شد.
3. فاز طراحی برنامه بازاریابی و برندینگ: سپس به برنامه بازاریابی و برندینگ شرکت بر اساس فرآیند جایابی محصولات و خدمات شرکت و با در نظر گرفتن استراتژی های اتخاذ شده توسط رقبا طراحی و تدوین خواهد گردید.
4. فاز وفادارسازی: روش های نگهداری و حفظ مشتریان با برنامه های متنوع وفادارسازی که در بلند مدت مسیر پایداری را برای شرکت رقم زده و سازمان را در مسیر تبدیل شدن به برندی قدرتمند قرار خواهد داد که در ذهن مشتریان جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص می دهد.
تيم تخصصي استراتژی و بازار در کلینیک فوق تخصصی کسب و کار، از اساتيد، مشاوران و مديران بنام استراتژي و بازاريابي در كشور بوده و یقیناً با رويكرد كلينيك محوري، مسائل و عارضه هاي سازماني را به خوبي تشخيص داده و طبق اولويت بندي بر اساس اهميت موضوعات و فوريت های آن سازمان در راستاي بهبود عملكرد و جريان سازي درآمدي و كاهش هزينه ها، مشاوره های ثمربخشی ارائه خواهند کرد.
در طراحی برنامه استراتژی بازاریابی کلینیک از رویکرد SCORPIO که قویترین مدل اجرایی استراتژی بازاریابی در دنیاست، استفاده می کند.
در چارت زیر فرآیند استراتژی و بازار در کلینیک کسب و کار به تصویر درآمده است.
تامین مالی یا فاینانس در ادبیات مالی به فرآیندی گفته میشود که طی آن مدیران شرکت برای فراهم کردن منابع مالی لازم برای فعالیتهای یک شرکت یا یک پروژه با استفاده از ابزارهای تامین مالی، اقدام به جمعآوری منابع مالی میکنند.
مدیران بنگاه های اقتصادی در عصر کنونی با توجه به محدودیت های منابع مالی به ویژه در عرصه تجارت جهانی و رقابت، تحت فشار فزاینده ای قرار دارند تا هزینه های عملیاتی و بهای تمام شده را کاهش دهند و کم هزینه ترین نوع ساختار سرمایه را برای انجام فعالیت های بنگاه اقتصادی در راستای افزایش ارزش بنگاه، پرداخت به موقع بدهی ها، تداوم فعالیت و حضور بیشتر در بازارهای داخلی و خارجی برگزینند. این فشارها معمولا از سوی گروه های مختلفی مانند سهامداران، مصرف کنندگان و سایر ذینفعان به مدیران بنگاهها وارد می شود. برای دستیابی به اهداف پیش گفته، راهبردهای مدیران، تامین منابع مالی مطلوب با کمترین هزینه برای رشد و توسعه اقتصادی فعالیت های بنگاه، افزایش سود و حداکثر سازی ثروت سهامداران می باشد.
تامین مالی، هنر و علم مدیریت وجه نقد است. هدف از تامین مالی، سرمایه گذاری، سودآوری،کاهش ریسک و برطرف کردن نیازهای اقتصادی و اجتماعی بنگاه است. سود ناشی از کسب و کار بنگاه، از عوامل مهم تداوم فعالیت بنگاه اقتصادی تلقی گردیده و منبع مهمی برای تامین مالی فعالیت های عملیاتی بنگاه در آینده است. شرکت های کوچک و بزرگ بسته به نیاز خود باید منابع تامین مالی مناسبی را انتخاب نمایند. چهار فاکتور اصلی که تعیین کننده منبع تامین مالی مناسب هر شرکتی هستند شامل ریسک، بازده، میزان سرمایه گذاری و افق زمانی سرمایه گذاری می باشد.
نکته قابل توجه در این بین این است که برای تعیین بهترین منبع جذب سرمایه برای یک کسب و کار، ابتدا باید ویژگی و شرایط آن کسب و کار را شناخت، سپس ویژگی های منابع تامین مالی را مورد بررسی قرار داد و سپس با تطبیق نیازها با منابع، بهترین منابع را برای هر یک از شرایط گوناگون یک کسب و کار مشخص کرد. شرایط و نیازهای یک کسب و کار مستقیماً به موقعیت آن، در چرخه عمر آن کسب و کار بستگی دارد.
انواع مختلف تامین مالی:
الف) تامین مالی شرکتی Corporate Financing:
تامین مالی شرکتی از طریق بازمهندسی ابزارها و اوراق متعارف متناسب با نیاز مشتریان، راهکارهای نوین مالی را ارائه می نماید. در این نوع تامین مالی تعهدات مالی شرکت در ترازنامه آن منعکس می گردد و منبع بازپرداخت تامین مالی صورت گرفته، دارایی های شرکت خواهد بود.
ب) تامین مالی پروژه Project Financing:
در تامین مالی پروژه هدف تامین منابع پروژه های بزرگ مقیاس و سودآور بر اساس عایدات آتی و با محوریت شرکت پروژه می باشد. در این روش، عایدات پروژه تنها منبع بازپرداخت دیون پروژه خواهد بود.
به عنوان یک تعریف کلی، تامین مالی پروژه ای عبارت است از تامین مالی با تعهد محدود یا بدون تعهد که منبع بازپرداخت تعهدات پروژه، درآمد حاصل از فروش تولیدات و سرمایه مربوط به طرح می باشد. این حالت مقبولیت بیشتری برای دستگاه های اجرایی دارد.
ج) مزایای تامین مالی پروژه:
نسبت اهرمی بالا
توسعه سرمایه گذاری ها در زیرساخت ها
مزایای مالیاتی
انتقال ریسک
تامین مالی خارج از ترازنامه
کاهش هزینه پروژه
افزایش ظرفیت وام گیری
ارزیابی کفایت محور
محدودسازی و توسعه ریسک شفافیت
د) تامین مالی ساختار یافته Structured Financing:
زمانی که تامین مالی از طریق روش های متعارف جهت برطرف کردن نیازهای تامین مالی مشتریان امکان پذیر نیست لازم است که برای این نیازها محصولات و تکنیک های جدیدی مهندسی شوند تا از این طریق محصول یا فرایندی سفارشی ارائه گردد.
ه) تامین مالی ترکیبی Hybrid Financing:
با وجود مکانیزم های فوق به دلیل پویایی های موجود و عدم پاسخگویی این ساختارها به طور مستقل، نوع دیگری از تامین مالی تحت عنوان تامین مالی ترکیبی وجود دارد که با هدف استفاده از توان مضاعف ساختارهای فوق، طراحی و مهندسی می گردد. تامین مالی ترکیبی را می توان ترکیبی از ساختارهای تامین مالی شرکتی ، پروژه ای و ساختاریافته دانست که جهت بهره گیری از مزایای تمامی انواع ساختار تامین مالی، مورد استفاده قرار می گیرد.
1. انواع خدمات تامین مالی:
• انجام کلیه خدمات مربوط به تاسیس شرکتهای سهامی عام
• انجام کلیه خدمات مربوط به افزایش سرمایه شرکتها
• انجام کلیه خدمات مربوط به انتشار اوراق بهادار مبتنی بر بدهی
2. خدمات ارزیابی اقتصادی طرحهای سرمایه گذاری:
• انجام مطالعات مالی و اقتصادی مربوط به طرحهای سرمایهای
• تهیه گزارش مطالعات امکانسنجی(Feasibility Study) و تهیه گزارش برنامه کسب و کار (Business Plan)
• ارائه پیشنهاد در خصوص تامین مالی طرح با رویکرد بهینهسازی ساختار سرمایه
۳- خدمات مالی و ارزشگذاری:
• ارائه مشاوره در خصوص انواع روشهای تامین مالی با توجه به ساختار سرمایه، وضعیت عملکرد و سودآوری شرکتها
• تهیه گزارشات قیمتگذاری و ارزشیابی سهام شرکتها
• تهیه گزارشات مربوط به ادغام و تملک شرکتها
تیم تخصصی این دپارتمان در کلینیک تخصصی کسب و کار جهت مشاوره و تامین مالی پروژه ها آماده ی ارائه خدمات فوق می باشد.
در چارت زیر خدمات این کلینیک به تصویر درآمده است.
موضوع داده کاوی شناخت داشته های جدید و بالقوه ، مفید و با ارزش ، رابطه های منطقی و الگوهای موجود در داده ها است. در جوامع مختلف یافتن الگو های مفید در داده ها به داده کاوی (Data Mining) معروف بوده و از عناوین دیگری مثل استخراج دانش، کشف اطلاعات، برداشت اطلاعات، پردازش داده ها نیز استفاده می شود .
امروزه از داده کاوی به عنوان مزیت رقابتی یاد می شود و در این عصر اطلاعات انبوه (big data) این تفکر ناب برای پیشران بودن هر کسب و کاری موضوعی اساسی می باشد. از کاربردهاي کلاسيک داده کاوي می توان در صنعت خرده فروشی مثل تعيين الگوهاي خريد مشتريان ، تجزيه و تحليل سبد خريد بازار ، پيشگويي ميزان خريد مشتريان از طريق پست (فروش الکترونيکي) و ... یا در شاخه پزشکی به کاربردهایی مثل تعيين نوع رفتار با بيماران و پيشگويي ميزان موفقيت اعمال جراحي، تعيين ميزان موفقيت روشهاي درماني در برخورد با بيماريهاي سخت و ... یا در حوزه بانکداري به کاربردهایی مثل پيش بيني الگوهاي کلاهبرداري از طريق کارتهاي اعتباري، تشخيص مشتريان ثابت، تعيين ميزان استفاده از کارتهاي اعتباری،... .
امروزه عملیات داده کاوی به صورت گسترده توسط تمامی شرکت هایی که مشتریان در کانون توجه آنها قرار دارند، استفاده می شود؛ از جمله فروشگاه ها، شرکت های مالی، ارتباطاتی، بازاریابی و غیره . با این وجود، در 95% بنگاههای با مقیاس بزرگ و SME ها (بنگاه های کوچک و متوسط) در کشور از داده کاوی اصلا استفاده نمی شود و 5% بقیه در قالب استخراج اطلاعات برای سامانه های اطلاعاتی خود استفاده می نمایند و نه در راستای بهره وری و شتاب دهی سامانه بنگاه.
در کلینیک فوق تخصصی کسب و کار از رویکردهای " تشخیص و ساخت مدل سود آور"در امر داده کاوی به منظور ایجاد مزیت و یا منبع مزیت رقابتی استفاده می شود و از جریان اطلاعاتی و ارتباطی ایجاد شده در سیستم جهت تولید جریان مالی و کالایی کسب و کار به نحو احسن استفاده گردیده است. این رویکرد در تفکر تیم حرفه ای کلینیک می تواند به عنوان شتاب دهنده فعالیتهای ارتباطی و اطلاعاتی کل کسب و کار شرکت باشد .
رویکرد تیم حرفه ای در این بخش با تاکید بر جریان های اطلاعاتی ، ارتباطی ، مالی و کالایی و محصول بنگاه ها بوده و بر اساس داده های استخراج شده از هر 4 جریان در کسب و کارهای مختلف به دنبال استخراج دانش رقابتی به منظور جذب و حفظ مشتریان می باشد، طوری که بر اساس این دانش که از سطوح مختلف ERP استخراج می شود می توان تصمیمات موثر و کارآمد بر اساس اکوسیستم های مختلف کسب و کار مثل بانکداری و مالی، گردشگری و توریسم ، بهداشت و درمان ، خرده فروش و مراکز تجاری، نفت و گاز، فولاد و ... انجام داده و با پاسخ مناسب به بازار و مشتریان مزیت رقابتی با رویکرد تمایز نسبت به رقبا و پذیرش به وسیله مشتریان ایجاد نمود. به همین جهت در فرآیند داده کاوی کلینیک کسب و کار به بحث های مختلفی از جمله درک داده ها، غربال سازی داده ها و شناسایی سطح آمادگی کسب و کار به منظور شناخت وضعیت فعلی کسب و کار و نهایتاً طراحی مدل مبتنی بر موفقیت در بازار جهت کسب مزیت رقابتی انجام می شود.
در چارت زیر فرآیند داده کاوی و بهره وری به تصویر کشیده شده است .
خلق ارزش متمایز و مورد پذیرش برای مشتریان یک شرکت در بازار هدف ، به عنوان اساسی ترین اصل برای رسیدن به مزیت رقابتی پایدار می باشد.
یکی از مسیر های تحول و پایداری شرکت ها ورود به بازارهای بین المللی است. موفق شدن در بازارهای بین المللی نیازمند طراحی و تدوین اثربخش استراتژی بازاریابی بین المللی می باشد.
به همین منظور در کلینیک فوق تخصصی کسب و کار، برای شرکت هایی که خواهان ورود به بازاهای بین المللی هستند و یا اینکه ورود ناموفق داشته و در فکر بهبود بازارهای خود در سطح بین الملل و جهانی می باشند یک برنامه ریزی جامع به همراه اقدامات مشاوره ای و توانمند سازی در این مسیر فراهم آمده است.
ارائه خدمات مشاوره با رویکرد رشد و توسعه صادرات کالا و خدمات برای کسب و کارها ، یکی از اهداف کلینیک کسب و کار بوده و این بستر نیازمند شناسایی ظرفیت شرکتهای داخلی و بازارهای بینالمللی میباشد. چگونگی فراهمسازی بستر مناسب به منظور تحقق این مهم نیازمند برنامهریزی درست بر اساس سیاست ها و فرصتهای پیش رو برای بنگاههای کشورمان است تا بتوانند با بهبود مدل کسب و کارشان در سطح استاندارد های بین المللی در مسیر تجاریسازی، رشد و توسعه محصولات و خدمات و در نهایت ورود به بازارهای بینالمللی ثروتزایی قرار گرفته، شکوفایی خود را به غیر از بازار داخلی در عرصه بین الملل تجربه کرده و شرایط پایداری را برای خویش رقم بزنند .
در این راستا، کلینیک فوق تخصصی کسب و کار با بهره گیری از متخصصین حرفه ای، در برنامه ریزی برای ورود به بازاراهای بین الملل و ارائه مشاوره های لازم ،آماده ارائه خدمت به شرکت های مختلف در صنایع مختلف می باشد.
این مجموعه به دلیل اشراف به بازارهای مختلف برای محصولات و خدمات متنوع شرکت ها، قدرت برنامه ریزی و نحوه عملیاتی سازی آن را از مرحله تجزیه و تحلیل بازار هدف در ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، ... کشور هدف تا بستن قراردادها، روشهای ورود، سازماندهی تیم بازاریابی بین الملل ، استراتژی بازاریابی و کمپین عملیاتی جهت ورود موفق و ایجاد ارزش در بازار های خارجی به صورت حرفه ای انجام می گردد.
کلیه خدمات مشاوره و توانمند سازی در بستر بین الملل توسط این مجموعه در قالب چارت زیر ارائه شده است .
امروزه مدیریت ارتباطات در یک زنجیره کسب و کار ، تحت عنوان مدیریت زنجیره تامین (SCM) شناخته می شود.
با بیانی واضح تر، یک زنجیره تامین، شبکه ای از فعالیتهای تجاری و ارتباطات بین آنها می باشد . مدیریت اثربخش و کارآمد زنجیره تامین می تواند قابلیت رقابتی پایداری را برای شرکت به ارمغان آورد .
براساس آمار و ارقام موجود ، کشورها و سازمان هایی که این دانش را به کار گرفته اند پیشرفت های چشمگیری در کسب و کار داشته و به سودهای سرشار و صرفه جویی های کلان مالی دست یافته اند.
لجستیک یکی از اجزا مهم و کلیدی زنجیره تامین می باشد و عبارتست از آن قسمت از مدیریت زنجیره تامین که ذخیره سازی کالاها ، خدمات و اطلاعات مربوطه بین نقطه آغازین زنجیره تا نقطه مصرف نهایی به منظور تامین نیازمندی های مشتریان زنجیره را برنامه ریزی، اجرا و کنترل می کند.
نظر به اینکه امروزه این فلسفه در بین سازمان ها و کشورهای مختلف مقبولیت خاصی پیدا کرده و هر روز نیز به مشتاقان آن افزوده می گردد، دپارتمان زنجیره تامین و لجستیک کلینیک فوق تخصصی کسب و کار با ارائه خدمات مشاوره و توانمند سازی در راستای بهبود زنجیره تامین شرکت ها گام بر می دارد.
کلینیک فوق تخصصی کسب و کار با داشتن تیمی از متخصصان حرفه ای و خبره قادر خواهد بود طراحی و بهینه سازی زنجیره تامین و لجستیک به شرکتهای طرف قرارداد کلینیک یاری برساند. با آسیب شناسی شرکت تحت بررسی می توانیم پروژه های مختلفی تعریف و در پیاده سازی آنها کمک کرده تا شرکت مزبور را به یک زنجیره ناب و پایدار برسانیم. همراه شدن با تیم کلینیک می تواند منافع زیادی شامل بهره وری ، سودآوری، افزایش فروش ، ارزش آفرینی برای مشتریان ، قابلیت رهگیری و ردیابی رخدادها ، افزایش خدمات دهی به مصرف کنندگان ، ایجاد مزیت رقابتی، تعامل ارزش افزا با تامین کنندگان و ... را برای شرکتها داشته باشد.
در زیر تمام اقدامات این بخش در قالب یک چارت ارائه شده است.
امروزه شرايط پرتلاطم محيطي و تغييرات سريع و شگرف فناوري، منجر به پيچيدگي بيشتر كسب و كار شده است. به نحوي كه اين امر باعث بروز تغييرات و دگرگوني هاي عميق و شديد در محتواي تفكر مديريت، روشهاي مورد استفاده و طرق انجام فعاليت ها در سازمان گردیده است. لذا تلاش و اهتمام به منظور بهبود و توسعه مستمر ظرفيت ها و توانمندي هاي كاركنان كه در خدمت ارتقاي مستمر بهره وري سازمان باشد، امري اجتناب ناپذير است.
به ويژه آنكه شرايط پيچيده جوامع امروزي اقتضا مي كند تا مديران عالي سازمانها از طريق درك عميق روند تحولات محيطي، قادر به شناسايي فرصتها و تهديدات حال و آينده شده، با ارائه استراتژيها و راهكارهاي مناسب به مرتفع نمودن موانع و مشكلات پرداخته و بر شتاب رشد و توسعه سازمان بيافزايند.
کلینیک فوق تخصصی کسب و کار بر اين انگاشت است كه اركان اصلي استراتژي سازمانها را سياست هاي راهبردي توسعه سازمان و منابع انساني آنها تشكيل مي دهد، و به جهت همين نقش حياتي و اهميت خاص، نظام مديريت منابع انساني در هر سازمان با توجه به پويائي و تغييرات مستمر محيط نمي تواند يك پديده ساكن و ثابت باشد.
نگاه كردن به سازمانها به عنوان يك پديده زنده و پويا و در حال يادگيري، نگرشي فراتر از نگرش سيستمي اقتضائي را طلب مي كند كه مي توان آنرا نگرشي راهبردي ناميد. از آنجا كه توانمندسازی به عنوان يك عامل عمده راهبردي هر سازمان تلقي شده است، لذا اعمال مديريت استراتژيك براي يك منبع راهبردي نه تنها قابل توجيه است بلكه امري ضروري تلقي مي گردد.
در همین راستا گروه تخصصی توانمندسازی و توسعه سازمان این کلینیک با تجربیات ارزنده در حوزه های توانمندسازی ( کانون ارزیابی و توسعه کارکنان، مدیریت عملکرد، تعالی منابع انسانی، مدیریت دانش، نظام پیشنهادات، نظام آراستگی و ... ) و توسعه سازمان ( استقرار استراتژی های سازمان، بازنگری و استقرار فرآیندهای سازمان، طراحی ساختار و مشاغل سازمان ها ، استقرار سیستم های داشبورد مدیران و ... ) در خدمت سازمانهای مختلف می باشد.
در چارت زیر خدمات دپارتمان توانمندسازی به تصویر کشیده شده است.
رفتار مصرف کننده، یکی از پازل های مهم درطراحی و پیاده سازی مدل های کسب و کار موفق می باشد. به همین جهت از این بخش به عنوان شتاب دهنده جریان اطلاعاتی به منظور تولید مزیت رقابتی یاد می شود.
تصمیم گیری صحیح و ایجاد استراتژی ها و تاکتیک های موثر بازاریابی و فروش، منوط به شناسایی و درک صحیح سازمان ها از مصرف کنندگان و خریداران است، چرا که بازیگر اصلی صحنه کسب و کار در واقع مشتریان بوده و بقیه بازیگران بر اساس رفتار مشتریان به طراحی مدلهای خود می پردازند و هر نوع GAME THEORY در بازار باید بر اساس تحلیل رفتار و تصمیم گیری مشتریان استوار باشد و این شرط پایداری و برندینگ در مسیر کسب و کار می باشد.
شرکت های موفق، صرفاً با شناخت الگوهای رفتاری مصرف کنندگان، می توانند نسبت به زوایای انتظارات و رضایتمندی افراد، آگاه شوند و با بهره گیری از آن، مدلسازی را هموارتر سازند.
هدف اصلی این بخش، به کارگیری صحیح روش های پایش رفتار مصرف کننده و پیش بینی رفتارهای مرتبط با خرید، به منظور طراحی و تولید و ارائه بهتر کالا و خدمات با رویکرد افزایش فروش و رضایت مشتریان می باشد. از مهمترین پایش های این بخش می توان به نمونه هایی مثل بررسی توقعات، ترجیحات، سلیقه های مشتریان، تاثیر تبلیغات شرکت بر ذهنیت مصرف کنندگان، عوامل موثر در برگزیدن مارک کالا و خدمات، عوامل فرهنگی و اجتماعی موثر بر تصمیم گیری مصرف کننده و ... اشاره نمود.
متخصصین کلینیک در بخش رفتار مصرف کننده به سوالاتی از قبیل سوالات زیر پاسخ می دهند:
هر يك از رقبا چه مدتي در بازار فعال بوده اند ؟
سهم بازار رقبا ( مقدار و ارزش ) چيست؟
سهم بازار رقبا چه روندي داشته است؛ نزولي، صعودي يا ثابت؟
رقبا در زمينه هاي مختلف کسب و کار چگو نه عمل مي كنند؟
نقاط قوت كليدي و شايستگي ممتاز هر يك از رقبا چيست؟
درکدام بخش های بازار و با چه سهمی حضور دارند؟
در چارت ذیل ابعاد پایش رفتار مصرف کنندگان در یک نگاه به تصویر کشیده شده است.
برندینگ و برند سازی، بحث داغی که از همه جلسههای کاری سازمانهای در مسیر شکوفایی گرفته تا فضاهای دیگری مثل کافی شاپها و رستوران ها، توسط مدیران هر مجموعهای تا دلتان بخواهد شنیده میشود که خیلی مهم است و باید به آن توجه کنیم و بودجه خرج کنیم و…
در بازار های پر رقابت امروزی، برندینگ یکی از مهمترین جنبه های هر کسب و کار، بزرگ یا کوچک، خرده فروش یا B2B می باشد. اعتبار و شهرت یک برند به طور مستقیم می تواند منجر به فروش بیشتر و قیمت گرانتر محصولات وخدمات شود.
سودآوری به واسطه جذب مشتریانی وفادار به طور چشم گیری افزایش پیدا می کند. توسعه ی ارتباط خوب با بازار هدف برای مدیریت برند امریست حیاتی. یک استراتژی برند موثر به شما منفعتی عمده در بازارهای رقابتی، ارائه می دهد. از همه مهمتر برند یک شرکت تبدیل به دارایی ناملموس برای سازمان می شود که ارزش آن می تواند بیش از مجموع ارزش کل دارایی های فیزیکی آن سازمان باشد.
اما برندینگ دقیقاً به چه معناست و چگونه می تواند بر کسب و کار شما تاثیر بگذارد؟
در یک جمله برند شما قول شما به مشتریان است. برند شماست که به آنها می گوید انتظار چه محصول و سرویسی را می توانند از شما داشته باشند و برندتان است که شما را از رقبایتان متمایز می سازد. برند شما مجموعه ایست از اینکه:
شما چه کسی هستید؟ چه کسی می خواهید باشید؟ و در ذهن مردم به چه عنوانی شناخته می شوید؟
عوامل حساس مدیریت برند شامل: خود محصول، ظاهر آن، قیمت، بسته بندی و غیره است. همهی اِلِمانهای بصری برندتان از لوگو و فونت بگیرید تا مدل طراحی کارت ویزیت و بروشورتان، فقط یک ابزار برای برندینگ هستند و نه کل برندینگ. پس بیاید با یک نگاه جامع از زاویه دید کلینیک فوق تخصصی کسب و کار به رویکرد برندینگ نگاه کرده و مسیر ترازمندی را برای ارزش گذاری و خلق یک برند قدرتمند و جریان ساز ایجاد نمایید .
از کجا شروع کنیم؟
کلینیک فوق تخصصی کسب و کار با بهره گیری از تیم حرفه ای و متخصص در این حوزه، برای ایجاد ارزش نام و نشان ویژه شرکت از سیستم ارتباطات یکپارچه بازاریابی وبرندینگ در قالب رویکرد IMC-IBP استفاده نموده و در مسیر پیاده سازی با طراحی برنامه های عملیاتی، پروژه ای با برنامه های زمانبندی مشخص را به شرکت معرفی خواهد نمود. در طی این فرآیند، به جایگاه احساسی و عاطفی یک محصول یا خدمت در ذهن مصرف کننده افزوده گردیده ودر نتیجه ارزش آن نزد مشتریان و سایر ذی نفعان افزایش مییابد. فرآیند برندسازی و خلق یک برند قدرتمند برای شرکت شما در کلینیک فوق تخصصی کسب و کار، بر اساس متدلوژی خاص از قبل تجربه شده و سازگار با اکوسیستم کشورمان انجام خواهد گردید.
مطالعات امکان سنجی (FS) در واقع ارزیابی عملی بودن یک سیستم یا پروژه پیشنهادی است. در کلینیک فوق تخصصی کسب و کار، هدف ما از انجام FS شناسایی نقاط قوت وضعف و همچنین فرصت ها و تهدید های موجود در محیط، منابع مورد نیاز برای ادامه مسیر و نهایتا چشم انداز موفقیت یک کسب و کار موجود یا پیشنهادی بصورت واقع گرایانه و دقیق است. مهم ترین نتیجه گیری از FS، تعیین امکان پذیر بودن پروژه بر مبنای هزینه های لازم و ارزش اکتسابی محتمل پروژه است.
پنج فاکتور رایج در مطالعه امکان سنجی که توسط کلینیک فوق تخصصی کسب و کار گلچین نیز استفاده می شوند عبارتند از:
- فنی (technical)
- اقتصادی (economic)
- قانونی (legal)
- عملیاتی (operational)
- زمان بندی (scheduling)
امکان سنجی فنی
این ارزیابی بر مبنای طراحی نیازمندیهای سیستم انجام می گیرد و نتیجه آن مشخص می نماید که آیا شرکت تخصص فنی لازم برای تکمیل پروژه دارد یا خیر. در این فاز از امکان سنجی، کلینیک فوق تخصصی کسب و کار گلچین برای دستیابی به پاسخی صحیح مسایل زیر را مد نظر قرار می دهد:
- توصیفی مختصر از کسب و کار برای ارزیابی فاکتورهای محتملی که می توانند مطالعه را تحت تاثیر قرار دهند؛
- قسمتی از کسب و کار که مورد آزمایش قرار می گیرد؛
- عوامل انسانی و اقتصادی؛
- راه حل محتمل برای مساله.
به بیان ساده تر، ارزیابی امکان سنجی فنی میکوشد درکی از منابع فنی موجود سازمان و کاربرد این منابع در نیازهای مورد انتظار سیستم پیشنهادی به وجود بیاورد.
امكان سنجي اقتصادي
در اين قسمت، کلینیک فوق تخصصی کسب و کار ، منافع اقتصادي سيستم پيشنهادي براي سازمان را معين مي كند. اين قسمت دو زير مرحله دارد كه عبارتند از: كمي سازي و تشخيص
امكان سنجي حقوقي
مشاورين تواناي کلینیک فوق تخصصی کسب و کار ، براي سازمان يا فرد مشخص مي كنند كه آيا سيستم پيشنهادي آنان با قوانين و مقررات موجود و مرتبط همخواني دارد و يا خير. به عنوان مثال، سيستم پردازش اطلاعات بايستي با قوانين حفاظت از اطلاعات محلي همخواني داشته باشد؛ در غير اينصورت اصولا طرح بايستي بازنگري شود.
امكان سنجي عملياتي:
در اين فاز، هدف کلینیک فوق تخصصی کسب و کار پاسخ به اين سوال است كه آيا اصولا سيستم پيشنهادي مساله را حل مي نمايد؟ از فرصت ها استفاده مي كند؟ الزامات مشخص شده در قسمت هاي قبلي را رعايت مي نمايد؟ و اگر جواب مثبت است، چقدر خوب اين كارها را انجام مي دهد؟ علاوه بر اين ها، مشاورين کلینیک فوق تخصصی کسب و کار مي كوشند جواب دقيقي براي اين سوال پيدا كنند كه تا چه حد طرح پيشنهادي با محيط كسب و كار فعلي سازگار بوده و طرح هاي توسعه اي آتي آن تا چه ميزان با فرهنگ سازماني، فرايندهاي موجود كسب و كار و ساير واقعيت هاي فعلي بازار همخوان است.
امكان سنجي زمان بندي
در صورتي كه مدت زمان زيادي براي تكميل يك پروژه صرف شود، پروژه عملا بلا استفاده خواهد بود. اين بدان معنا ست كه تخمين مدت زمان لازم براي توسعه سيستم و تشخيص اينكه آيا اصولا اين پروژه در مدت زماني كه براي آن مشخص گرديده است قابل انجام مي باشد يا نه، سوال بسيار مهمي است كه در کلینیک فوق تخصصی کسب و کار با روشهايي همچون دوره بازگشت به آن پاسخ داده مي شود. امكان سنجي زماني (زمان بندي) معياري از ميزان منطقي بودن جدول زماني يك پروژه است. به بيان ساده تر، با توجه به تخصص فني موجود، آيا ددلاين هاي پروژه منطقي هستند؟ و آيا اصولا لازم است كه در ابتداي پروژه ددلاين زماني براي آن تعريف نماييم و يا بهتر است اين كار را انجام دهيم؟
در چارت زیر این خدمات کلینیک کسب و کار در امکان سنجی به طور خلاصه آمده است.
افراد متخصص که قصد اشتغال در اروپا و آمریکا را دارند می توانند با دریافت مشاوره تخصصی پیرامون کسب و کار خود در کشور مقصد، ضمن تکمیل فرم های مربوطه و مراحل دریافت ویزای کار اقدام نمایند.