صنعت مواد غذایی و آشامیدنی
رویکردها و اقدامات
فرآورده های کنجدی
مشاهده 1396/1/21
بسته بندی و فرآوری خرما
مشاهده 1396/1/21
کیک، بیسکوئیت، کلوچه، ویفر و شیرینی
مشاهده مربا و عسل
مشاهده 1396/1/21
کنسروجات غیرگوشتی، رب، سس و ترشیجات
مشاهده چیپس و اسنک
مشاهده 1396/1/21
گلاب و عرقیات گیاهی
مشاهده 1396/1/21
فرآورده های لبنی (بستنی)
مشاهده 1396/1/21
افزودنی ها، مواد اولیه و مکمل غذایی
مشاهده فرآورده های لبنی
مشاهده 1396/1/21
شکلات، آدامس و پاستیل
مشاهده 1396/1/21
کنسروجات گوشتی و ماهی
مشاهده 1396/1/21
ماکارونی، لازانیا، سویا و رشته
مشاهده 1396/1/21
آبمیوه، آب معدنی، نوشابه و ماالشعیر
مشاهده روغن خوراکی
مشاهده 1396/1/21
زعفران، چای، قهوه و نسکافه
مشاهده 1396/1/21